Datum: 05-07-13

A celebration of friendship day

Heb jij een vriendin waar je al jaren lief en leed mee deelt. Vind je het leuk om samen op de foto te gaan om die vriendschap te vieren kom dan naar de Celebration of friendship day.

 Heb jij een vriendin waar je al jaren lief en leed mee deelt. Vindt je het leuk om samen op de foto te gaan om die vriendschap te vieren doe dan mee en kom naar de Celebration of frienship day.

Kan jij altijd bij je vriendin terecht, kan je altijd op haar reken en steunt ze je trouw. Zou je haar graag eens in het zonnetje willen zeten. Wil je haar laten zien hoeveel deze vriendschap voor jou betekend. Foto Suzan houd op zaterdag 28 september A celebration of friendschap day. Samen met je vriendin kom je naar de studio van Foto Suzan. Geef je nu op, laat jou gegevens en die van je vriendin achter via contact, vermeld daar bij dat het gaat om de actie a celebration of frienship day, Je krijgt in een bevestigings mail een tijdstip toe gekend. De opname duurd een half uur en kost € 25,00. 3 dagen later krijgen jij en je vriendin de 3 mooiste foto's toe gemaild.

Terug