Welkom Bij Foto Suzan

 

Foto Suzan kenmerkt zich in de spontane fotografie, geen stijve foto’s maar origineel en toch herkenbaar. U kunt bij haar voor het volgende terecht……

Portretfotografie in de breedste zin van het woord, Bolle buiken, Kids, Familie, NewBorn en Baby’s. Foto Suzan fotografeert in de studio achter haar huis maar ook op locatie of zelfs bij u thuis.

Bruidsfotografie. Ze vind het altijd weer een eer als een bruidspaar haar vraagt om hun dag in beeld te brengen. De mooiste momenten vast leggen als een aandenken voor later met veel sfeervolle beelden. Als bruidspaar plan je een onvergetelijke dag. De trouwalbums van Foto Suzan zijn kostbare herrinering.

Bedrijfsfotografie. Heeft u foto’s nodig voor een presentatie van een product, aanvulling van de website of pakkende foto’s van uw personeel. Voor veel beeldmateriaal kunt u bij Foto Suzan terecht ze fotografeert met een frisse en originele draai. Uiteraard in overleg met u.

School fotografie. Geen saaie foto’s die jaar na jaar het zelfde zijn. De fotografie van Foto Suzan is Spontaan, eigenwijs en iedere jaar komt ze met iets anders. Geen stijve pasfoto houdingen maar speels en vrolijk.

Kinderfeestjes. Altijd al eens willen weten hoe je er uit zou zien als fotomodel of actrice, de feestjes van Foto Suzan maken die wensen waar, samen met je vriendinnen werk je zelf aan een mooi fotolijst om je foto in te bewaren.