Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Foto Suzan

Foto Suzan kenmerkt zich in de spontane fotografie, geen stijve foto’s maar origineel en toch herkenbaar. Je kunt bij mij voor het volgende terecht:

  • Portretfotografie in de breedste zin van het woord, Bolle buiken, Kids, Familie, NewBorn en Baby’s. Ik fotografeer in de studio achter mijn huis maar ook op locatie of zelfs bij jouw thuis.
  • Bruidsfotografie. Ik vind het altijd weer een eer als een bruidspaar mij vraagt om hun dag in beeld te brengen. De mooiste momenten vast leggen als een aandenken voor later met veel sfeervolle beelden. Als bruidspaar plan je een onvergetelijke dag, een album met de mooiste foto's van jullie dag zijn herrineringen voor het leven.
  • Bedrijfsfotografie. Heb je foto’s nodig voor een presentatie van een product, aanvulling van de website of pakkende foto’s van jouw personeel. Voor veel beeldmateriaal kun je bij Foto Suzan terecht ik fotografeer met een frisse en originele draai. Uiteraard in overleg met u.
  • School fotografie. Geen saaie foto’s die jaar na jaar het zelfde zijn. De fotografie van Foto Suzan is Spontaan, eigenwijs en iedere jaar kom ik met iets anders. Geen stijve pasfoto houdingen maar speels en vrolijk.
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren